Ny kollektion fra ViSSEVASSE: Skab magi på børneværelset

I ViSSEVASSES nye børnekollektion er deres velkendte, pastelfarvede streg på spil igen. Denne gang i legende bevægelser, hvor fantasifulde motiver vækkes til live af regnbuens farver.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Et børneværelse skal være alt andet end kedeligt! Det er her dit barn, sover, leger og vokser op – så hvorfor ikke skabe rammerne for et legesygt univers, hvor fantasien kan få frit spil?

Med ViSSEVASSEs nye børnekollektion har det aldrig været sjovere at dekorere børneværelset. Den nye kollektion er nemlig spækket med eventyrlige plakater, der alle evner at give liv til de hvide vægge.

Drøm dig for eksempel væk i ballerinaens dans, tag på cykeltur i naturen eller besøg farverige fisk under vandets overflade. Med ViSSEVASSES nye kollektion mulighederne er mange, som gør, at der er noget for enhver smag.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Ønsket med den nye kollektion er, at plakaterne kan få en helt særlig betydning for den pige eller dreng, der dagligt vil se motivet og tillægge det forskellige betydninger alt efter alder og humør.

- Vi synes, det skal være farverigt, spændende, udviklende, eventyrligt og inspirerende. Derfor er vores nye børnekollektion designet til at tilgodese barnets glæde, fantasi og drømme på tværs af aldersgrupper, fortæller Dorthe Mathiesen, designer og grundlægger af ViSSEVASSE.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Trænger børneværelset derfor til en spændende opgradering, kan du sammen med dit barn gå på opdagelse i et hav af fantasifulde børneplakater, der alle vækker glæde hos de barnlige sjæle.

Børneværelse med tema
Børneværelset er et af de steder, hvor dit barn tilbringer allermest tid. Derfor bør rummet også afspejle dem og deres personlighed.

Med børneplakaterne fra ViSSEVASSE kan du dekorere dit barns yndlingsrum med skønne motiver, der frembringer personlige minder. Tænk derfor over, om dit barn har en bestemt yndlingsfarve eller yndlingsdyr?

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Ønsker du et simpelt look, kan du nøjes med at hænge en enkelt plakat op eller finde et matchende par. Må der derimod gerne være fart over feltet, kan du kreere en billedvæg med et miks af dejlige børnemotiver såsom en tælleplakat, undervandsmotiver, en cykel eller en hemmelig træhytte i skoven.

Det bedste ved ViSSEVASSES nye kollektion er, at du selv bestemmer, hvilken stemning du ønsker at trylle frem.

Du kan se alle de nye børneplakater her.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.