Design dit drømmebadeværelse på budget

Kvalitet, funktionalitet og design: den gyldne treenighed, der får badeværelset til at gå op i en højere enhed. I denne artikel guider vi dig til, hvordan du, med de tre nøgleord for øje, skaber dit personlige drømmebadeværelse – uden at sprænge budgettet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


For mange mennesker er badeværelset et personligt frirum, hvor de slappe af og sætte det travle liv på standby. Alligevel er der mange, som ser sig nødsaget til at gå på kompromis med indretningen, da det som oftes er en bekostelig affære.

Hos BilligVVS behøver du dog hverken at gå på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller design. Her kan du nemlig finde lækre lavpris-produkter inden for vand, varme og sanitet i alle stilarter, som giver dig frie hænder til at designe dit drømmebadeværelse.

Vi har håndplukket et udvalg af forskellige baderumsmøbler, så du kan give dit badeværelse en makeover med god samvittighed.


Toilettet

1. Man går aldrig galt i byen med et hvidt, simpelt toilet. Se blot dette fra Duravit, som passer ind på hvert et badeværelse, tilbudspris 2.172 kr. 2. Ønsker du at personalisere dit toilet, kan du altid vælge et toiletsæde med kant og karakter. Det væghængte toilet fra Laufen Pro kombineret med det mørke toiletsæde skaber varme og personlighed på badeværelset, tilbudspris 1.159 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Håndvasken

3. Skab blikfang med en håndvask fra badeværelsesserien Luv, der bærer præg af Manz’ fine fornemmelse for kontinuerligt og nordisk design. De yndefulde ovale former fra bowlerne harmoniserer smukt med de bløde afrundede kanter på møblerne, der ellers følger en stram geometri, tilbudspris 5.606 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Spejlet

4. Slip for dårlig belysning med Astro Galaxy Square-spejlet, som er udstyret med to smarte lysstriber, tilbudspris 2.506 kr. 5. Dette lille, smarte HeFe-spejl er udstyret med en lille hylde, så du altid kan have dine produkter lige ved hånden, pris 688 kr. 6. Retrospejlet HeFe Epsom er udsmykket med en hvid ramme og runde hjørner, som giver det et let og feminint look, tilbudspris, 730 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter


Armaturet

7. Det flotte Clover Green-armatur fra Damixa er designet af Jakob Jensen. Vandhanen fås i krom og passer med sine stramme, enkle linjer perfekt ind i det moderne hjem, tilbudspris 982,00 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Bruseren
8. Tradition hovedbruser fra Damixa i krom, tilbudspris 759 kr. 9. Eksklusivt og oldschool på samme tid. Tradition håndbruser fra Damixa  er til dig, der både holder af klassisk og moderne kvalitet, tilbudspris 321 kr. 10. Slate hovedbruser fra Damixa i krom/sort, tilbudspris, 1.143 kr.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.