Invester i et hvidt køkken - det er klogest på sigt

Hvilket køkken skal man vælge, hvis man vil have et, der holder i mange år frem? Vi guider dig til det bedste køkkenvalg. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Flot stilrent køkken uden greb fra Garde Hvalsøe. Der er ingen forstyrrende elementer i det enkle design, hvilket gør det nemt at matche alle farver, tapeter og et væld af forskellige bordplader med dette flotte køkken.

Multiform Køkknener er kendt for deres grebløse køkkener. Køkkenet her er minimalistisk med masser af skuffer og skabe, og det er nemt at ændre stilen ved hjælp af interiør. Køkkenet er fra Multiform.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Dette køkken er fra SIMONSEN-CZECHURA og kan være både være stramt og moderne i udtrykket eller som her, lidt romantisk. Det er omgivelserne, materialerne og interiøret, der bestemmer stilen. Skuffernes indarbejdede greb er en smuk detalje, som gør dette køkken helt unikt. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Nostalgisk køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, og så alligevel tidsløst. Dansk Køkkenhåndværk bygger disse smukke køkkener, og det er godt håndværk. Bemærk de mange skuffer, der minder om en gammel apotekerdisk. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Stilrent og minimalistisk med nordiske toner fra Kvik Køkken, sådan kan man vidst godt beskrive dette flotte køkken. Den massive egetræs bordplade er imponerende og gør hele forskellen i køkkenet. Den bløder det stringente op og tilføjer varme i rummet. Denne køkkenmodel hedder Mano.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sidste år lancerede VIPP deres første køkken. Køkkenet består af flytbar moduler, hvilket giver en fleksibilitet, og visuelt giver det en lethed, at der er luft under. Køkkenet fås også i sort og kvaliteten er lige så lækker som VIPP's øvrige produkter. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Lækkert køkken fra JKE køkken design, med arbejdsø og låger med romantiske detaljer. Bemærk, hvordan bordpladen på arbejdsøen svæver, og dermed giver mulighed for, at man kan sidde ordentlig og spise måltider ved køkkenbordet. 

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Køkkenet hedder Y20 og er et køkkenkoncept fra Svane Køkkener. Det stringente look, de asymmetriske linjer og integrerede greb, giver dig mulighed for at tænke vildt eller klassisk, når du begynder at sætte dit eget præg på køkkenet.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Minimalistisk køkken fra Invita køkkener, med masser af mulighed for at tilføre sin egen stil. Her har man valgt en gul vandhane, som matcher de gule lamper, en fræk detalje ligesom superhelten på væggen. Fordi køkkenet er så enkelt og stilrent, er det muligt at tilføre masser af kant og personlighed.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Klassisk hvidt køkken, som er tidsløst. Bordplade og vægbeklædning er i samme materiale, og den grå farve får udtrykket til at virke moderne og råt. Køkkenet hedder Birka Hvid og er fra Ballingslöv

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Hvad skal jeg vælge?
At investere i et nyt køkken er en dyr udskrivning. Derfor er det fornuftigt at vælge et køkken, som har et tidsløst design, så du ikke har lyst til et nyt igen om få år.

Læs også: Sådan vælger du det rette køkken

Det lyder måske lidt kedeligt at vælge fornuftigt og hvidt, men det behøver det ikke at være. Køkkenfirmaerne ved godt, at hvide køkkener er det de fleste vælger, så derfor gør de deres ypperste for at designe lækre og smagfulde hvide køkkener til forbrugerne.

Læs også: Nyt køkken - vild køkkenkunst

Hvis du vælger et hvidt køkken, giver det dig mange muligheder i forhold til at vælge interiør og derigennem skabe et personligt køkken. Du kan mikse alt til det hvide køkken, og på den måde kan du udskifte farver i takt med udviklingen af tendenser. 

Vi har fundet 10 flotte, hvide køkkener. Du kan se mange flere køkkener i vores køkkenkategori her 

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.