Fremtidens rullegardin

Slip for irriterende kæder og hakkende fjedre, når morgensolen skal lukkes ind eller aftenmørket skærmes af. Luxaflex revolutionerer nu det klassiske rullegardin med en unik teknik, der bringer rullegardinet ind i en helt ny tidsalder.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Rullegardinet er et godt valg til det rå urbane hjemmekontor. Rullegardinets enkle look er nemt at kombinere med et dristigt eller iøjnefaldende design. LiteRise Rullegardinet gør det nemt at indstille gardinet, så solen ikke generer på arbejdspladsen.

Skab stemning i hjemmet med fremtidens rullegardiner fra Luxaflex. Den nye LiteRise funktion gør op med hakkende fjedre og irriterende kæder, når rullegardinet skal indstilles.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sæt dit gardin, som du vil. Med Luxaflex' nye LiteRise funktion kan alle rullegardiner flyttes op og ned til nøjagtig den indstilling, du ønsker.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sæt dit gardin, som du vil. Med Luxaflex' nye LiteRise funktion kan alle rullegardiner flyttes op og ned til nøjagtig den indstilling, du ønsker.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Rullegardinet med det diskrete design passer skønt ind i soveværelse og i det rå køkkenmiljø. Når du vælger et gardin til dit køkken, er det en god idé at vælge et væv, der er modstandsdygtigt over for smuds og snavs. Mange væv i Luxaflex kollektionen har en behandling, der gør de frastøder støv, røg, vand og oliebaserede væsker.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Rullegardinet med det diskrete design passer skønt ind i det rå køkkenmiljø. Når du vælger et gardin til dit køkken, er det en god idé at vælge et væv, der er modstandsdygtigt over for smuds og snavs. Mange væv i Luxaflex kollektionen har en behandling, der gør de frastøder støv, røg, vand og oliebaserede væsker.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter
Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Sæt dit gardin som du vil, helt uden hak, kæder eller andre forstyrrende elementer. Træk det helt ned for at skærme af for blændende solstråler eller nattens mørke. Skub det lidt op igen, så lyset kan trænge ind i bunden af vinduet. Måske lidt højere, så du opnår et optimalt lysindfald. 

Luxaflex’ nyhed LiteRise Rullegardin gør det nemt, let og elegant at justere på gardinindstillin-gerne. De klassiske kæder eller fjedre er fjernet til fordel for en enkel teknik, der placerer gardinet i præcis den højde, du ønsker. Det eneste der skal til, er et lille træk eller skub på gardinets underliste. 

Rolig elegance

LiteRise gør op med irriterende og hakkende rullegardiner, der ikke vil blive siddende i den rigtige højde, fordi fjederen er slidt eller har sat sig fast. Med en simpel, rolig bevægelse kan du sætte gardinet helt nøjagtigt, som du har brug for. Derfor er det også nemt at justere indstillin-gen, efterhånden som lyset udenfor skifter, og der bliver behov for mere eller mindre afskærm-ning.

 

Med en lydsvag teknik og minimalt lys indslip langs vinduets sider kan du roligt og elegant kontrollere hjemmets lysindfald. Skab for eksempel en særlig stemning i stuen ved at lade morgen-solen skinne ind i forskellige niveauer fra rummets vinduer. Efterhånden som solen får kraft, kan du løfte gardinet mere og mere for at give solens stråler plads til at passere gennem vinduet.

Fokus på design og funktion

Med LiteRise Rullegardin kommer design og funktion i fokus, da gardinet altid leveres med en enkel og elegant underliste, som sikrer en nem indstilling af gardinets længde. Tre forskellige design og fire forskellige farvemuligheder gør det muligt at vælge den underliste, der passer bedst ind i rummets indretning og stil.

Luxaflex har altid været anerkendt for at skabe gardinløsninger, som er fremtidssikret, nyskabende, og som bringer følelser ind i boligen. Det er også tilfældet med den unikke LiteRise funk-tion, som allerede er eftertragtet og kendt fra plissé og Duette gardiner, og nu fremover også kan fås til de populære rullegardiner.

 

Priseksempler: Priser fra 996,-  Priseksempel 120 x 120 fra 1359,-

Yderligere oplysninger hos Luxaflex  link  Birgitte Velling, Luxaflex, tlf.: 29 64 71 78 eller [email protected]  

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.