Nyheder fra Bang & Olufsen

Vi elsker når form og funktion går op i en højere enhed - Og dét gør det i hvert fald med Bang & Olufsens nyeste skud på stammen; BeoVision Avant og BeoRemote One!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Væghængt BeoVision Avant, med højtalerne ude, og fjernsynet drejet ud fra væggen, så der er perfekt view fra sofagruppen.

BeoVision Avant i den bordstående udgave, her pakket pænt sammen, med højtalerne gemt bagved.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den smukke gulvstand bærer BeoVision Avant på smukkeste vis.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

De tre udgaver af BeoVision Avant, Bord-, væg- og gulvstand.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Den nye BeoRemote One. Skåret ud af ét enkelt stykke stål.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

BeoVision Avant
Med BeoVision Avant får du storslående lyd- og billedekvalitet når du skal se tv. Med den nye funktion Chromatic Room Adaption analyseres lyset i omgivelserne og justere skærmen, så billedet er helt optimalt. Foruden alt den nyeste teknologi, har BeoVision Avant også otte indbyggede højtalerenheder, der pakker sig selv ud når du tænder fjernsynet. BeoVision Avant fås i bord-, væg- og gulvstand, hvoraf den sidste kan dreje fjernsynet op til 90° ud fra væggen. 

BeoRemote One
Intet fjernsyn uden en fjernbetjening - Og denne her er en helt speciel én af slagsen. Den nye BeoRemote One er udstyret med MyButtons, som gør det muligt for brugeren, at lave op til tre personlige indstillinger, der kan hentes ved ét enkelt tryk.

 

 

 

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.