På besøg hos Montana

I forbindelse med 3 days of design, var vi på besøg hos Montana. Hvor vi fik os noget af en overraskelse. De præsenterede nemlig ikke bare én, heller ikke to, men HELE 3 nye tiltag!

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Montana in modern Norway. Pre-view på de tre norske locations der vil blive vist i Montanas 'Living vol. 5'

Montana Raw - Under contruction. Et genbrugs- og miljørigtigt reolsystem.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Montana GUEST. Den fleksible siddeplads, der er klar på få sekunder, og som passer perfekt ind i Montanas reoler. Og ikke mindst de to glade designere Kasper Salto og Thomas Sigsgaard, der demonstrerer den nye stol.

Tilføj til favoritter Fjern fra favoritter

Montana in modern Norway
Inspireret af moderne arkitektur og den rå, norske natur, har Montana valgt tre inspirerende norske locations til magasinet 'Living vol. 5' - som udkommer d. 1 september 2014. Kreativiteten har fået frit spil i sammensætning af farver og moduler, og så er Montana Sound blevet indbygget.

Montana Raw - Under construction
Et nyt fleksibelt reolsystem, der udelukkende består af firkantede moduler på 35x35x35 cm. Montana Raw leger med nye materialer som krydsfiner, natur- og sort MDF, hvilket giver konceptet sit rå look. I samarbejde med REALLY og Grøn Omstillingsfond introduceres også to helt nye typer genbrugsmateriale; blå denim og hvid bomuld.

Montana GUEST
Stolen der hurtigt kan tages frem når du får uventede gæster - og som lige så hurtigt kan pakkes væk igen, når de er gået. Når stolen er sammenpakket måler den 28x28x9,5 cm. - Så den passer den perfekt ind i en Montana reol. Sædet er polstret i 3D tekstilet Runner, og kommer i 7 farver.

Mest læste lookbooks

Follow us

image of ipad

Træt af tunge kataloger og dyre boligmagasiner

...Så modtag vores nyhedsbrev let og gratis. Bliv opdateret med nye trends, lookbooks, tips, shopping, boligreportager, designhuse etc.